Fraflytning og opsigelse

Vi håber, at du har været glad for at bo i Tubberupvænge og og ønsker dig alt godt fremover.

 

Sådan siger du op

Du har tre måneders opsigelse til den første hverdag i en måned, men det er muligt at flytte før.

Ønsker du at flytte, før opsigelsesperioden er gået, skal du skrive datoen, for hvornår du ønsker at flytte i opsigelsen. Så forsøger vi at genudleje din bolig så hurtigt som muligt, og det vil ofte kunne lade sig gøre 6-8 uger efter, at opsigelsen har fundet sted.

Du opsiger dit lejemål ved at sende eller aflevere en skriftlig opsigelse til KAB. Du kan også tage et billede med din telefon og sende opsigelsen til kontakt@kab-bolig.dk

Hent opsigelsesskema

I opsigelsesperiode

I opsigelsesperioden har du pligt til at fremvise din bolig til boligsøgende. Du skal også betale for husleje og vedligehold i opsigelsesperioden.

Fire-seks uger efter du er flyttet, modtager du en flytteopgørelse, som indeholder dit foreløbige forbrug af vand, varme, el. Det betyder, at du senere på året (når det endelige forbrugsregnskab for hele afdelingen er afsluttet) enten får penge tilbage (fordi dit forbrug var mindre end estimeret) eller skal betale mere (fordi dit forbrug var højere end estimeret).

Vores vedligeholdelsesordning

Tubberupvænge I har vedligeholdelseskonto B, så din vedligeholdelseskonto bliver lukket, når du opsiger lejemålet. Sørg for at vedligeholdelsesarbejde er udført, godkendt af ejendomskontoret og pengene udbetalt, inden du siger op.

Fraflytning

Læs fraflytningspjecen

Hvis du fortryder - køb et boliggarantibevis

Med et boliggarantibevis kan du fraflytte din bolig med garanti for at kunne vende tilbage. Et boliggarantibevis er en treårig aftale, som du indgår med din boligorganisation. Aftalen giver dig mulighed for at flytte ud og vende tilbage til en tilsvarende bolig i samme afdeling. Et boliggarantibevis koster 1.125 kr. Du køber et boliggarantibevis ved at sætte kryds i feltet  "Ja tak" til et boliggarantibevis i opsigelsesblanketten for dit lejemål. Hvis du ikke bruger boliggarantibeviset, så bliver du automatisk skrevet på ventelisten Bolignøglen med tre års anciennitet.

Betingelser:

  • Boliggarantibeviset gælder kun for beboere, der flytter fra familieboliger
  • Aftalen om boliggarantibevis skal indgås og betales i forbindelse med, at du opsiger din bolig 
  • Du kan højst modtage to boligtilbud, når du har aktiveret dit boliggarantibevis. Hvis du svarer nej til begge boligtilbud, eller undlader at svare på boligtilbuddene, bliver dit Boliggarantibevis slettet.
  • Hvis du efter tre måneder ikke har fået boligtilbud, må du søge bolig i andre afdelinger. Dog stadig i samme område.