Gulve

Svar på spørgsmål vedr. gulvene i stuen.

 

 

Hej Gitte, jeg skal allerførst beklage den lange ventetid på svar,, du har nogle bekymringer omkring hvor mange gange dine gulve kan slibes, jeg kan se du har lejer nr. 20 som så betyder der har boet 9 familier før dig, det ville være meget usandsynligt at der er foretaget fuld afslibning i dit lejemål, hver gang der har været en fraflytning da der også tit det kan nøjes med det vi kalder en rens og lak, ( let afslib) det er sådan at det gulv i har i Tub1 er massivt bøgeparket som er 22mm i tykkelse og derfor kan tåle en del fulde afslibninger, det er svært at sætte tal på det afhænger jo af hvor slemt det er. Let afslib afstedkommer ikke slibning i træet men kun i lak overfladen.

Jeg kan garanter dig for at du skal ikke frygte at du pludselig går igennem gulvet fordi der er slebet for mange gange på det, det vil give meget tydlige varslinger inden det når så langt.

Det jo ikke sådan at man lægger penge til side specifik til udskiftning af gulve da er er en masse lovgivning omkring dette, i det tilfælde at det skulle blive nødvendigt at skifte gulv i en lejlighed, så vil der altid være mulighed for det da man dækker event underskud via henlæggelser, og så vil der blive lagt det samme gulv på som det eksisterende, hvis vi ude i at det er hele afdelingen der vil skifte gulve skal man jo så ud i noget låne optagning,, håber det lægger en lille dæmper på din bekymring ellers må du lige vende tilbage… og så vil jeg bestræbe mig på at besvare dig noget hurtigere…

 

 

Med venlig hilsen 

Carsten Andersen Afdelingsleder

3912-8 Tubbberupvænge II HerlevNord

Tubberupvænge 53 - 2730 Herlev

T. 44 94 55 81 - F. 44 91 23 86 - M. 51297581.

ek-herlevnord@kab-bolig.dk - caa@kab-bolig.dk - : www.herlev-boligselskab.dk

 

Copyright © All Rights Reserved