Toggle Mobile Menu

Vi har et gæsteværelse med 2 enkeltsenge med dyner og puder og plads til børn. I forbindelse med gæsteværelset er der et opholdsrum, med mulighed for at koge vand til the eller kaffe, som gæster i værelset kan bruge. Rummet er dog ikke helt privat, da det også rummer flaget, symaskinen og diverse spil til udlån til beboerne.

Der er toilet og bad til gæsterummet. Dette er dog heller ikke helt privat, da det er det eneste toilet i bebyggelsen, som kan bruges af handicappede, som ikke kan bruge vores trapper.

Gæsterummet bookes ved henvendelse til Birgit i nummer 10, helst pr sms til 24 66 78 48. Det koster ikke noget at bruge gæsterummet.

Rummet kan højst reserveres 2 uger inden for en 3 måneders periode. I særlige tilfælde kan bestyrelsen dispensere fra denne regel. Nøglen lægges i din postkasse den første dag i din reservationsperiode. Du skal aflevere nøglen i ’bestyrerens’ postkasse den sidste dag i din reservationsperiode. Rummet, toilettet og evt. kontoret skal afleveres rengjort i overensstemmelse med den tjekliste, som du får udleveret sammen med nøglen.